HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 02. 08.

az ólmozott.

ez a hétvége is hírek nélkül telt, aztán ma megint megmosakodtam kurva országunk fertőjében.

tehát a hétvégén történt: hevesen harmincan támadtak be szerszámokkal, botokkal egy rendőrjárőrt, ózdon a bohócgárda kocsmai toborzójára kétszáz, kaszával, kapával feszedező egyén jelent meg, akik miatt a készenlétiseket is kivezényelték, és akkor itt van ennek a szerencsétlen román kézis srácnak az esete.

mellékszál: ha tényleg igaz a híresztelés, miszerint a šešum papája - szerbia egyik legnagyobb őrző-védő cégének feje - arkan-katonákkal jön magyarországra a vérbosszúért, akkor rövid úton jön el a lakatos vajda által megjövendölt polgárháborús állapot. akkor már nem lesz elég kiszúrni a rendőrség szemét szaros kétmilliárddal...

és ma még mindig ott tartunk, hogy nem lehet kimondani, hogy az elkövetők cigányok. mert jönnek a felháborodott pesti jogvédők, a rózsadombi romaképviselők, meg a szadeszesek a budai villákból. oda nyilván nem települt be többszáz lumpen dzsipó a fészekrakóval. azokkal lakjon együtt a hülye avasi, ha már képes volt ilyen szar helyre születni, mint miskolc.

viszont dögöljek meg, ha megértem, miért hisszük mi magunkat svájcnak, vagy svédországnak. itt a politikai korrektség előrébb jár, mint a bűnüldözés. ha teszemazt a nyomorult rásszista ámerikaiak kimondhatják a rendőrségi körözvényekben, hogy az elkövető ázsiai, néger, fehér stb., akkor mi miért csapunk a szánkra?! hogy könnyebb keresni valakit: piros kabátos férfi, vagy piros kabátos cigány férfi?

de biztos megint én vagyok a fajgyűlölő.


bastard chain.

22:37 - guLi

komment

2009. 02. 04.

a súlyozott.

faszom a még mindig béta fríblogba.

hogy valami könnyeddel nyissak, a nőmnek tegnap mutatni akartam valami élelmes zenét, a vállam fölött nézte a monitort, majd mikor meglátta, hogy ez valami torzgitáros fertelem lesz, befogta... az én fülemet. aztán kapcsolt, hogy még mindig hallja, úgyhogy inkább befogta a sajátját. lüke.

a rendőrkapitányos mizériának számos tanulsága lett, melyekből majd a későbbiekben mazsoláznék, ki lett már vesézve ugyanis pár helyen, aztán akit érdekelt, az tájékozódott, aki meg leszarta, annak úgyis mindegy.

majd az unokájának már nem lesz az...

a hétvége egerben volt, ahol sikeresen megcsináltam életem első vista-hazavágását (egy daemon toolsra rágott be annyira a home basic a nőm laptopján, hogy folyamatosan bootolta önmagát, de már jól van, köszöni), ami viszont ennél érdekesebb, hogy beslisszolhattam az alkoholisták főpróbájára (a nőm jogán, aki színkörös). székek nélkül, párnákon, fél méterre a szereplőktől.

amikor vége lett, mindenki percekig néma kussban. egyszerűen nem tudtad, mit csinálj. fakadj sírva? rúgd a falat? vágj eret? üvölts? röhögj? hümmögj és bólogass?

nem tudtam. én csak néztem azt a kurva kavicsot, amit mindenki megkapott kifelé menet.

húzta a zsebem. nagyon.


scavenger of human sorrow.

16:27 - guLi

komment

süti beállítások módosítása