HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 12. 27.

"anno 2005", vol.1

22:43 - guLi

komment

2009. 12. 23.

egyúttal szeretnék békés, boldog karácsonyt, valamint sikerekben és gerincben gazdag boldog újévet kívánni annak a kb. 50 embernek, akik a villamos dolgozók szabad szakszervezetének fizető tagjainak adták ki magukat, hogy ezért két zsák ingyen szaloncukorhoz jussanak hozzá.

16:54 - guLi

komment

2009. 12. 22.

pár ápdét, hogy ne izgalomtól terhesen vessétek magatokat a bejglievés hólatyakos melankóliájába. kettőspont.

csütörtöktől tegnapig nyíregy volt, ahol megtapasztaltam az egyik, számomra igen kedves nadrágom légáteresztő képességét. ez a mínusz 15-ben annyira nem volt kifizetődő, ezért tizenakárhány év után ismét betegség, melyet azóta már kihordtam lábon. (jelezném, hogy most novemberben töltöttem a huszonkettőt, ehhez képest a papírjaim még mindig a gyermekorvosnál vannak... azt se tudom, ki a háziorvosom.)

továbbá életemben először csalódtam bsth-filmben. a nyomás utána zagyva sztoriját, viszonylag gyenge poénjait keserűséggel vegyes mélabúval vettem tudomásul a film végén, és most bizonyára kapom majd a köveket a hardkór fanoktól, de ezt a filmet egyszerűen nem tudom hova tenni az olyan klasszikusokhoz képest, mint a bűnvadászok, a nincs kettő négy nélkül vagy az és megint dühbe jövünk. buhuhú.

a hideg téli estékre pedig ajánlom szeretettel a skalpeltől a sculpture-t. és mivel jófej vagyok, ajándékként idehányom nektek, lusta disznók.

boldog karácsonyt, puszi.

16:28 - guLi

komment

süti beállítások módosítása