HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 02. 19.

és igen, a jobb átláthatóság kedvéért felkokszoltam a fontokat. jó, mi?

nem baj, akkor is marad így.

03:05 - guLi

komment

2009. 02. 19.

a nosztalgik.

"Brutális megszorító csomag készül"
fidesz-mantra, 2009

tegnap rámjött, hogy kitakarítom a játékosszekrényt,

igazából nem lett kinevezve annak sosem, csak egy idő után mindenféle régi jáccás oda lett behányva - jó panelos szokás szerint -, a végén pedig már az ajtót se nagyon lehetett rázárni, de hogy ez az időközben feleslegessé váló videókazetták odazsúfolásától, vagy a "ki az úr a tengeren?" és a "takarékoskodj" társasjátékok egyesült térfoglalási szándékától volt-e, azt passzolom

aztán konkrétan be is szippantott.

a dolgok jobb megértéséhez elég annyi, hogy a bátyámtól örökölt játékok, az apám által hozott lakásszövetkezeti selejt társasok, vagy a gyöngyöstarjáni exodus alatt beszerzett kártyanaptár/turbórágópapír-gyűjtemények mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy ízig-vérig kilencvenes évekbeli kölyökként is átitassam magam a nyolcvanas dekád tömény pacsuliszagával.

fogok majd fotográfiákat pakolni ide, mert tényleg elképesztő dolgok kerültek elő.

egy komplett november 7-i felvonulási harckocsikészlet tömör vasból, mágnesábécé táblával, úttörősíp, de szerintem a szekrény mélyén még harcoló német alakulatok is vannak

na, de ha már a nosztalgiánál járunk:

 

egyenes beszéd.

 

hogy repül, hogy repül...

 

eastern cowboys.

02:01 - guLi

komment

2009. 02. 17.

a rífer.

szombaton hivatalosan is megvásáltam vinz kolumbusz kristófját, új fejezetet nyitva a rokksztárkodási szappanoperámban. igen, első villanygitár.

egyrészt ugye nem is akartam pesten maradni éjszakára, aztán különböző zenekari szakmunkások hatására mégis a székesfővárosi kocsmák vendégszeretetét voltam kénytelen élvezni, aztán nemélvezni.

mindazonáltal az új szerszám a kipróbáláskor jól szólt, külsőre tetszetős, és mivel valamikor a hetvenes évek derekán rakhatták össze jóravaló japán munkáskezek, karcos, néhol ütött, amolyan egészségesen megviselt jószág. és nehéz, mint a kurvaélet. igazi férfihangszer, na.
kedvelem.

úgyhogy most vagy nagyon sürgősen szerzek hozzá egy kombót, amivel hagyományos, vagy egy összekötőkábelt, amivel kompjúterizált riffelés lesz esedékes. az esélyek ez utóbbira a legnagyobbak, lévén a hétvége financiális armageddon volt a házi költségvetésnek.

a pózerkedés, na, az már viszont megy. az mindég.

a japán nehéztüzér.

 

speak to me/breathe.

01:00 - guLi

komment

süti beállítások módosítása