HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 03. 01.

a pszichedélia.

"Gigantikus bimbóját villantotta a bájos énekesnő"
boon.hu


ma azt álmodtam, hogy a diósgyőri végállomáson a nőmet még éppen fel engedte szállni a villamosra a vezető, de az én orrom előtt már becsukta az ajtót. erre én őrült sprintet kezdtem el lenyomni a vágány mellett, miközben mögöttem is elindult egy sárga. a táncsics téri kanyarban már az üldöző neonhal pilótafülkéjéből látom magamat felugrani a vince úti peronra, ahol a felszálló tömeg tapsvihara fogad, én pedig csatlakozok a nőmhöz.

sínfutás, bazmeg.

ezt megelőzően meg a régi általánosom tesiöltözőjében voltam. pakolom ki a tesicuccom, veszem a cipőt, nézem... egyrészt valamiért szaros volt, másrészt kék és rózsaszín, harmadrészt meg harmincnyolcas.

és mi lenne, ha még drogoznék is?!


stricken.

11:33 - guLi

komment

2009. 02. 23.

a pc.

cigányos téma jön, aki nem bírja, ctrl+w.

egy. lelőtték ezt a szerencsétlen kissrácot, meg az apját tatárszentgyörgyön. természetesen rögtön a helyszínen pörög az összes cigány jogvédő (cigányjog-védő?), mohácsiviktóriástól, kolompárorbánostól, mindenestül. az összes híradás tényként közli, hogy az áldozatok romák.

akkor most ez hogyisvanez?! ha az elkövető cigány, akkor befogodapofádat, rasszista!, ha az áldozat az, akkor meg kihangsúlyozzuk? ezek szerint a fenti bűneset elszenvedői nem magyar állampolgárok? hiszen cigánybűnözés sincs, mert az elkövetők, és a sértettek is magyar állampolgárok mind... ugye, tisztelt gusztospéter?!

vagy akkor most erősödik a magyarbűnözés?

kettő. ha már kolompárorbán, legyen kövér. ez az drága lélek kijelentette, 2009-ben, a saját száján keresztül, hogy "ha valaki azt mondja magáról, hogy szeret dolgozni, az hazudik", valamint hogy "ma a magyarság a hetedik bőrt is le akarja húzni magáról a cigányságról".

ezt nevezem én béketeremtő nyilatkozatnak, párbeszédre ösztökélő megnyilvánulásnak.

de kedvenc orbink itt nem áll meg. ő módosítani szeretné a kisebbségi törvényt, kedvezményes mandátumot szeretne az önkormányzatokban, szeretné az érdekképviseleti szerveik hivatali rendszerét kialakítani, szeretne rá pénzt, illetve nagyobb jogkört.

és az aduász: betiltatná a cigánybűnözés szót.

hurrá! kolompár for prezident!


három. még mindig ő: a fenti agymenéseket természetesen nem egymaga találta ki. ezeregyszázhuszonnyolcadmagával tette, egy külön erre a célra összehívott országos tanácskozáson, ahova meghívta az ország összes kisebbségi érdekképviseleti elnökét.
dzsembori.

az első kisebbségi önkormányzatokat az első mszp-szdsz kormány hívta életre, ami annyit tesz, hogy cirka 15 éve léteznek. a rendszerváltás óta eltelt időszak alatt a mindenkori kormány 150 milliárd forintot fordított cigány felzárkóztatásra, a sorokon meg rosszabb a helyzet, mint húsz éve.

adódik a kérdés: hol a pénz, tisztelt cigány értelmiség? csak nem ellopódott?! áá, ugyanmár.

a leggyönyörűbb példa a másik díszvarjú, horváthaladár. ő miskolcon végzett gimnáziumot, miskolcon volt a gettóellenes bizottság vezetője a rendszerváltásig, utána négy évig parlamenti képviselő, majd egy közalapítvány kuratóriumi elnöke, közben pedig a miniszterelnök személyes tanácsadója.

na, és kik aladár szerint a hibásak a kialakult (miskolci) helyzetért? na, kik?

hát persze, hogy a politikusok.


magyarország, én így szeretlek.


mas que nada.

20:13 - guLi

komment

2009. 02. 23.

a buletin.

itt egy tony iommit, a cisz illetve a sima cé hangolást, valamint a sztondult metál zenét méltató posztnak kellett volna állnia, de egy - utólag szerencsésnek mondható - gombnyomással a feledés vákuumába porítottam az egészet.

helyette legyen annyi itt, hogy sikerült beszereznem a kábelt, így most potom 890 magyar forintért riffelek vagy harminc-harmincféle pedálon, erősítőn, mikrofonon stb., és sátáni vigyorral a képemen váltogatok gombnyomásra mondjuk egy názumszerű láncfűrészhangzásból egy bebúgatott pinkfloydba.

gecijó dolog a guitar rig, röviden.

és most megyek mérőjelet hallgatni a kossuthon.

új napi rituálé, ja.


ethereal.

02:08 - guLi

komment

süti beállítások módosítása