HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 08. 12.

voltam koncerten hétfőn, úgyhogy ma zene.

úgy akartam, hogy ide leírom retrográd, milyen volt az én egynapos hegyaljám, de belekezdvén rájöttem, hogy fizikai fájdalommal jár rá visszaemlékezni (leszámítva a délutáni bodrogban fürdést, valamint - az egyébként arconbaszó - mesüge-koncert), így maradjunk annyiban, hogy ne beszéljünk róla.

annál inkább a hétfőről. voltak ugye a duhaj norgék, akiknek klipet csináltam (ezt a kerthelyiségben dumálgatva meglepődéssel vegyes örömmel fogadták), voltak még a szavannai decensek, akiknek fronthölgyétől vásáltam pólót, valamint voltak még a kvázi-kult konvergáék is, akiknél még mindig egy kopasz elmebeteg dobálja a mikrofont, meg egy bamba gitáros hozza a kvázi-kult riffeket.

meg volt még a gaza.

a gaza félelmetes zene. valahányszor beraktam bármelyik lemezüket, tömény fájdalom, szorongás és agresszió jött ki a hangfalakból, és sejtettem is, hogy ütni fognak élőben...

... de ezt azért mégsem. pándival álltunk az első sorban (ő írta pár éve azt a kritikát az első lemezükről, amiből én megismertem őket), de szolid bólogatásnál többre senki nem volt képes: ott állt az a százvalahány ember, és ledöbbenve nézett uszkve fél órán keresztül.

két dolgot azért még érdemes megemlíteni: az egyik, hogy a koncertet szakadt kínai tornacsukában, turkálós atlétában, valamint teniszsortban lenyomó gitáros az utolsó számban olyan koordinálatlan mozgásokat végzett, hogy életemben először éreztem veszélyben a testi épségem koncerten. részben igazam is volt: az utolsó taktnál lerepült a nyakáról a hangszer a színpad elé, a gitár feje pedig a lábam előtt 20 centivel állt meg.

a másik említésre méltó dolog pedig a passzív közönség. amint vége lett a szeánsznak, az addig egy helyben álló, legfeljebb bólogató rokkerek egy emberként rohanták meg a merchpultot, rárabolva a gaza-pólókra, amiknek - ahogy valamennyi pólónak aznap - négy rugó volt darabja.

még majd írok a düreres buli után történtekről is. elég az hozzá, hogy szürreális dolgok esnek meg az emberrel a keleti várójában.

és most: zene.

12:43 - guLi

komment

2010. 08. 10.

voltam koncerten tennap, úgyhogy ma zene.

úgy akartam, hogy ide leírom retrográd, milyen volt az én egynapos hegyaljám, de belekezdvén rájöttem, hogy fizikai fájdalommal jár rá visszaemlékezni (leszámítva a délutáni bodrogban fürdést, valamint a mesüge-koncert), így maradjunk annyiban, hogyne beszéljünk róla.

 

23:32 - guLi

komment

süti beállítások módosítása