HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2011. 06. 22.

és hogy megkoronázzam a napot: a 25 fokos éjjeli hőmérséklet okán még 30 méteren is repkednek ezek a rohadék dögök, amik közül az egyik épp a kézfejemet találta meg.

a reflexszerű elhessegetés olyan jól sikerült, hogy de facto lekevertem egy sallert az öntöttvas radiátornak, így most a jobb kezem középső- és gyűrűsujja feldagadt és véraláfutásos.

szerintem ideje lefeküdni.

23:25 - guLi

komment

2011. 06. 22.

egyébként az előző posztot újra és újra végigolvasva pontosan az a düh és tehetetlenség árad szét rajtam, amivel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. borzalmas, de tényleg.

közben pedig már az is beugrott, hogy nyugodtan hazajöhettem volna: visszafelé hívok egy taxit, az kivitt volna időre, és akkor legalább megírhattam volna.


így elbaszni valamit...

18:59 - guLi

komment

2011. 06. 22.

tételezzük fel a következőket:

  1. a három és fél éves bsc-képzést öt és fél év alatt végzed, leginkább a saját lustaságod és múltbéli balfaszkodásaid miatt.

  2. az utolsó tanulmányi féléved vizsgaidőszakában vagy, egyetlen tárgyat kell teljesítened, hogy elmehess szakmai gyakorlatra, aztán államvizsgázni.

  3. felkészülsz tisztességesen az utolsó előtti időpontra, megírod, aztán váratlanul meghúznak. megpróbálod a tanszéken kideríteni, hogy miért, de a tanszék malíciózus vén rohadékja atyaúristene távollétében megüzente, hogy csak az eredményhirdetéskor lehet megnézni a dolgozatokat, és csak a jelenlétében. utána nem.

  4. időközben betelik az utolsó vizsgaidőpont, ennek okán te, a többi kinnragadt, végül pedig az admin is levelet írtok a tanszék malíciózus vén rohadékjának atyaúristenének, hogy bővítsen. két nappal a vizsga előtt semmi változás.

  5. letöltöd a check4change nevű firefoksz-addont, amivel 15 másodperceként refresseled a neptunod vizsgaoldalát. egy nappal a vizsga előtt bejelez a gép, így boldogan beslisszolsz.

  6. a vizsga reggelén időben felkelsz, megreggelizel, bepakolod a levezetéseket, hogy átnézhesd a buszon, teszel be vizet, tollakat.

  7. elindulsz. a harmadik megállóban eszedbe jut, hogy otthonhagytad az indexedet. pánikból rohansz az ajtóhoz, megnyomod a leszállásjelzőt, aztán eszedbe jut, hogy ha most leszállsz, elkésel. beugrik, hogy a múltkor engedtek vizsgázni embereket személyivel is, így utazol tovább.

  8. egy órányi utazás után leülsz az előadóban, bejön a tanszék malíciózus vén rohadékja atyaúristene, majd közli veled, hogy ha nincs indexed öt percen belül, akkor viszontlátásra. kifelé menet hallod, ahogy a százakárhány hallgatót kioktatja, hogy ő sose fog válaszolni a tőle keretszám-bővítést kérő ímélekre.
  9.  

  10. készülhetsz a dékánira három rugóért.

11:47 - guLi

komment

2011. 06. 20.

napi önirónia rovat következik.


i am the employee of the week at general motors norfolk
i deserve cruising down the street without giving a fuck
but how the hell can i drive at a decent speed
with all these jerks outside fucking blocking the streets

let's give the road back to who it truly belongs
explosion engines, high speed and oil combustion

cyclists - get off the way
pedestrians - make my day

21:55 - guLi

komment

2011. 06. 20.

a mérlegünk szerint 100 kiló lettem.

szerintem a mérlegünk szar.

11:23 - guLi

komment

süti beállítások módosítása