HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2013. 04. 16.

továbbra is erősen hezitálok, hogy hagyjam-e ezt a blogot a faszba, és/vagy kezdjek-e újat, vagy elég a frissen indított tumbler, meg a korábban indított, igazából rendesen sosem használt tvitter. aztán mindig oda lyukadok ki, hogy valamilyen formában kell ez, mert tumblira meg tvitterre sosem fogok kihányni modoros sokbekezdéseseket, ide meg de, szóval még marad. még.

azon felül, hogy a legutóbbi bejegyzés óta sem sikerült melót találni, talán annyi érdemleges történt még, hogy voltam intronaut-koncerten, ami élményben ütötte az eddigi top helmetet is. az az igazság, hogy rizsázhatnék arról, mennyit jelent zeneileg nekem az intronaut, meg hogy mennyire tündérpofák ők, miközben meg akkora tehetségük van négyüknek, hogy ha szétdobnánk, elég lenne az országnak a következő húsz évre... de inkább nem. nézz utánuk, most jött ki lemezük, szeressed.

ja, annyi még, hogy fontolgatom, átköltöztetem az egész blogot valami konkurens szolgáltatóhoz, mert ez a fríblog nevű vállalhatatlanság lassan magától összeomlik, mint egy... mint egy valami, ami magától összeomlik. na.

 

update: nem fontolgatom, hanem költöztetem. az már a kabaré-kategória, hogy két napig txt-ben kell tárolnom egy posztot, mert a rendszerük baszik elmenteni.

update 2: közben a blog.hu-sok voltak olyan jófejek, hogy átpaszírozzák a kontentet, úgyhogy mostantól itt. heló!

13:46 - guLi

komment

süti beállítások módosítása