HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2011. 01. 15.

és - csakúgy, mint tavaly(előtt) - most is kifelejtettem egy kurvafontos lemezt az évsummázó listáról, de ez már csak egyre rosszabb lesz, pár év múlva levegőt is elfelejtek venni.

az inkriminált matéria pedig a le baron vampire zenekar baruch (később az abraham zenekar an eye on the universe) című opusza, és posztmetál-szerű stílusban íródott a genfi-tó csodálatos szépségű partjain. (a kavarás a nevek körül meg azért van, mert még ők maguk is hülyének/megjegyezhetetlennek/befuttathatatlannak találták a le baron vampire nevet.)


ezt a nótát pedig fogjuk majd játszani. szerintem miskolcról szól. de lehet, nem. mindegy.
fogjuk játszani.

21:25 - guLi

komment

2011. 01. 15.

a statisztika tanszék ma, azaz szombaton a sikeres beugró-feleltetés után elémbasz egy olyan négyoldalas feladatsort, amiben a korábban órán begyakoroltatott típuspéldák helyett teljesen felborított, szándékoltan adathiányos, sőt, direkt megoldhatatlan feladatok sorakoznak. mindehhez engedi használni mindkét a tanszék által kiadott tankönyvet, azzal együtt, hogy a feladatok jelentős része még a könyvek használatával sem oldható meg.

minderre ad két órát (jelzem mégegyszer: szombat 10:30-tól 12:30-ig), majd a beszedés után közli, hogy akinek sikerülne legalább kettesre, az kedd délben mehet szóbelizni a tanszéki irodába.

a statisztika tanszék tehát eldöntötte, hogy kiterjeszti a szombati vizsgáztatást keddre is. hogy a hallgatónak esetleg más dolga van?! hogy vizsgázik más tárgyakból is?!
áh, ugyanmár. belefér az idejébe.

 

nem kívánok ezeknek én már semmit. sem stielhandgranatét a szájukba, sem farfekvéses sünt a végbelükbe, semmit. csak egyet.

hogy egy leendő munkahelyemen, felelős beosztásban találkozhassak velük. jöjjenek hozzám segítségért. akarják a tudásomat, a szakértelmemet valamihez, ami fontos lenne nekik. függjenek tőlem.

és ott. ott alázhassam őket porba.

csak ennyit.

20:07 - guLi

komment

2011. 01. 11.

Elaszticitás (E y;x)

Megmutatja, hogy Y relatív változása (növekménye) hányszorosa az X relatív változásának (pl. egyszázalékos X növekményre hány százalék Y növekmény jut).

 

"ön nincs tisztában az alapokkal... majd legközelebb." szólt a pulóveres köcsög, majd beírta az egyest, miután a fenti beugrókérdésnél hősünk a "százalék" szót "egységnek" mondta.

18:06 - guLi

komment

2011. 01. 11.

hatszázadik bejegyzés, mely a holnapi statisztika szigorlat jegyében születik, jó mulatást.


Ez igen! Erre számítottam! Bámulnak maguk elé, mint borjú az új kapura. Még nem tértek magukhoz az első megdöbbenéstől. Úgy teszek, mintha nem figyelnék. Hadd kezdjenek mozgolódni.

Kovács már lapozgatja a könyvet. Azt hiszi, hogy nem látom. Simán kiküldhetném. De minek? Úgyis rossz képletet másol ki. Így is elégtelen, s még nem is voltam szigorú! Még puskázhatott is. Ahá! Barabás rátalált a jó képletre. Legalábbis azt hiszi. De téved. A jó képlet bent sincs a könyvben. Helyesebben bent van, csak hibásan.

Nem véletlenül választottam ezt a példát. Itt ma mindenki egyest ír. Majd a nagy dolgozatra rendesen készülnek. Akkor majd kapnak egy primitív példát, amit egy általános iskolás is meg tud oldani. Éppen ez fogja megzavarni őket. Majd lebonyolítják az egészet. Helyes! Barabás kirakta a dolgozatát a pad szélére, a háta mögött ülő már másolja is. Szepesi meg leírta egy kis fecnire a példát, s odaadta az előtte ülőnek. Nagyszerű! A várt sebességgel terjed az egyes. Horváth túl akar járni az eszemen. Megint jól felkészült, és a helyes képletet is tudja. Már legalább öt perce készen van, és büszkén feszít. Na, nem sokáig! Számítottam rá, ezért tegnap délután felírtam a padjára a helyes összefüggést. Most szépen arra ballagok, és véletlenül észreveszem. Na, megvolt! Még neki állt feljebb! Nagyon elkanászodtak ezek a mai fiatalok! Úgy látom, mindenki befejezte, beszedem.

Így kell dolgozatot íratni! Nem kell utána órákig vesződni! Az egészet kijavítom egy perc alatt!

00:51 - guLi

komment

2011. 01. 10.

csala:  aki ma magyarországon focimeccsre jár és nem a genbi azt utálom élből.

me
:  azért a genbi is bazmeg
minden focimeccsen ott van
csak a diósgyőr
A STEP ON IT KONCERTET BEZZEG LEKÉSI

csala:  ennyi


me:  (valld be hogy tudtad, mi jön)


csala:  vártam!


faszok.

01:14 - guLi

komment

süti beállítások módosítása